Jídelní lístek
Upozorňujeme, že naše farská kuchyně bude v průběhu vánočních svátků uzavřená od 19.12 do 7.1 2025
Přejeme vám krásné Vánoce a úspěšný nový rok.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Drazí přátelé naší farské kuchyně,
pokud máte zájem o pokrmy z farské kuchyně, kontaktujte nejpozději 24 hodin předem Martinu James:
+420 608 663 960 nebo martina.james@ekologickavychova.cz,
případně Infokoloniál DOTEK +420 739 203 205 či infokolonial@ekologcikavychova.cz.
Při objednávce hlavního obědového jídla je polévka ZDARMA.
Oběd si můžete vyzvednout přímo na Doteku (Horská 175, Horní Maršov) a nebo využít našeho rozvozu. Cena za rozvážku je 10 Kč.
Rozvážíme od 11:30 do 12:30 do Horního Maršova, Svobody n/Ú, Mladých Buků a Janských Lázní.
Při dostatečném počtu objednávek lze sjednat rozvoz obědů i do jiných obcí.
PŘEJEME DOBROU CHUŤ!
***********************************
Moc vám děkujeme za vaší podporu, které si velice vážíme. S novým rokem jsme se rozhodli udělat výrazné změny pravidelné týdenní nabídky menu tak, aby odpovídala lépe naší filozofii a našim principům, které formují činnost naší organizace. V nové nabídce budeme převážně nabízet vegetariánské a veganské pokrmy a používání masa a masných výrobků jako alternativy omezíme na dva dny v týdnu. Tyto změny zavádíme z několika důvodů: Snižování uhlíkové a ekologické stopy organizace
Animal welfare
Zdravý životní styl
Lepší využití místních zdrojů surovin
Zpestření jídelníčku o nové receptury
Nové kulinářské zážitky pro naše zákazníky
Věříme, že vás naše nová nabídka zaujme a produkty z naší farské kuchyně vám budou chutnat nadále i s omezením masa. Máme opravdu vynikající tým a doufáme, že vás zaujme svou kreativitou a různorodostí nabídky. Máte jedinečnou příležitost se seznámit s neuvěřitelně pestrou škálou vegetariánských a veganských pokrmů, které najdeme nejen v české, ale i v mezinárodní kuchyni.
Tento trend je celosvětový, malé i velké gastronomické organizace již mají v nabídkách mnoha různorodých bezmasých pokrmů a je již mnoho restaurací, které ze svého jídelníčku maso a živočišné produkty eliminovaly kompletně. Bylo tedy opravdu na čase, abychom se připojili ke světovému trendu a svým výběrem dopomohli ke snižování naší uhlíkové stopy, zlepšení životních podmínek zvířat a zlepšení vlastního životního stylu.
Prosíme vás tedy, abyste se nebáli změn, každá změna je výzva a v tomto případě si myslíme, že je to opravdu změna k lepšímu :- )